Netkwesties video 4: Erik van Heeswijk

Terug- en vooruit kijken over internet, dat deden de experts voor de camera bij de herlancering van Netkwesties afgelopen voorjaar. Vandaag Erik van Heeswijk, hoofdredacteur Digitaal van de Vpro, al vijftien jaar een online voorloper in Hilversum.

Erik van Heeswijk heeft weer een heel andere meest opvallend verschijnsel van internet in de afgelopen vijftien jaar en kan zijn keuze ook leuk verklaren.

Ten tijde van het interview speelde Beagle, het grootste project ooit van de omroep, het schip dat in de voetsporen van Charles Darwin de aarde verkende met de 'verworvenheden' die sedertdien veranderingen brachten zoals moderne wetenschap.

Sprekend over de toekomst heeft Erik van Heeswijk uiteraard aandacht voor de publieke omroep. En internet in het algemeen? (We) forget about it...

201004 Netkwesties Erik Van Heeswijk from Peter Olsthoorn on Vimeo.

 

Zie ook:

Deel 1: Sophie op den Kamp

Deel 2: Jaap van Till

Deel 3: Marianne van den Boomen

Dossier

Gepubliceerd

22 dec 2010
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0