8 apr 2024 De vraag om een accreditatie voor het bijwonen als journalist van het congres CPAC in Budapest met onder anderen Geert Wilders als spreker, is zojuist afgewezen.
10 feb 2024 De afgelopen jaren werden bedrijven, gemeenten en universiteiten enorm ontwricht door aanvallen met gijzelsoftware (‘ransomware’) waarbij hackers vitale gegevens versleutelen en losgeld eisen om de informatie te ontsleutelen. Het wordt nog veel erger, vrezen wetenschappers.
5 dec 2023 De ogen zijn gericht op het Europees Parlement, dat een aangepast wetsvoorstel behandelt waarin het lastiger wordt om online kindermisbruik te detecteren. Dit is al een forse verslechtering, vinden wij van International Justice Mission (IJM), internationale organisatie voor bestrijding van mensenhandel.
2 okt 2023 Een Italiaanse spreker van een congres over digitale surveillance op de Erasmus Universiteit Rotterdam vroeg zich af in welke mate hij in beeld was gekomen gedurende zijn vliegreis vanuit Italië naar Schiphol en vervolgens met de trein naar Rotterdam en tweedaags verblijf in de stad.*)
28 jul 2023 “Ken ik effe vange?” De legendarische stem van Rijk de Gooijer herken je uit duizenden. Dat is nu wel anders met inzet van AI. Boeven kunnen alle boodschappen in bekende en/of vertrouwenwekkende stemmen genereren.
13 apr 2023 Twee jaar celstraf plus vier maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar; deze straf vonnist rechtbank Den Haag voor ex-journalist Micha Kat wegens online verspreiding van zware bedreigingen en desinformatie.
24 nov 2022 Twitter dreigt leeg te lopen, met een groeiende kans dat het platform aantrekkelijker wordt voor cryptomarketing, en voor fraudeurs en andere criminelen.
20 nov 2022 De serie Welmoed en de sexfakes heeft gelukkig niet alleen het publiek, maar ook Den Haag wakker geschud. Het kabinet belooft voor het kerstreces 2022 met een reactie te komen.
26 jun 2022 Marthijn Uittenbogaard, al decennia boegbeeld van pedofielen en hun online publicatierechten, is in Ecuador opgepakt op verdenking van kindermisbruik.
25 mrt 2022 Het Openbaar Ministerie had niet in duizenden e-mails van advocatenkantoor Stibbe mogen neuzen bij een strafrechtelijk onderzoek naar vermogensbeheerder Box in Waalre.
1 expert
11 mrt 2022 Twee mannen die pedofilie bleven propageren, conform de uitingen van hun eerder verboden vereniging Martijn, hebben gevangenisstraffen van zes en vier maanden gekregen. Voor de derde verdachte wordt nader verhoor afgewacht.
21 feb 2022 Pornowebsites mogen nog louter naaktbeelden publiceren indien zij toestemming kunnen aantonen van de personen die in beeld komen. Alleen overduidelijk professionele beelden zijn van dit verbod uitgezonderd, zo vonnist de rechtbank Amsterdam.
Getoond 1 tot 12 van 70. Er zijn meer pagina's.

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1