8 feb 2024 Het is tegenwoordig voor veel mensen steeds belangrijker om altijd beschikbaar te zijn. Met dank aan het mobiele netwerk kunnen we nu altijd en overal verbinding hebben. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, een stabiele internetverbinding is belangrijk om in contact te blijven met de wereld om ons heen. Een handige manier om altijd te kunnen internetten is via een sim only abonnement. In dit artikel delen we daarom vier handige tips om het meeste uit je sim only abonnement te halen met 5G.
9 jan 2023 Succesvolste opiniepeiler, hartstochtelijk vader, keeper en scheidsrechter, discutabele ondernemer en tenslotte fervent onderzoeker naar een moordzaak en corona; Maurice de Hond leefde voor confrontaties, moed puttend uit onverschrokken ouders en vrouw Jasmin en zoon Marc die stierven.
27 nov 2021 Ach, dachten de jongens en meisjes van 033Marketeers BV in Amersfoort: hoe scoren we makkelijk publiciteit? Met een ‘onderzoek’, oftewel een flutenquête. Jammer, want met een beetje inspanning kun je een relevante casus opzetten.
11 jun 2021 Het predicaat ‘Beste Werkgever’ werd ‘World class Workplace’, en ruim twintig bedrijven mogen in 2021 dit predicaat dragen. Wat is het waard en hoe word je de beste in je branche?
28 okt 2018 Only a few years ago, they referred to themselves as the ‘RTL of the future’, the ‘new Vice,’ and even as ‘a video producer who wants to make top tv-producer EndemolShine look like a little boy’. For the Dutch online video company Zoomin.tv, it’s clear that the two founders had great ambitions, with the CEO Jan Riemens forecasting a 400 million Euro valuation within a few short years.
8 aug 2018 Adyen is, met Booking.com, het meest succesvolle Nederlandse internetbedrijf. In 2014 had ik een interview met medeoprichter en algemeen directeur Pieter van der Does, niet eerder op Netkwesties gepubliceerd. Half juni 2018 ging Adyen naar de beurs.
8 aug 2018 Per 3 december 2018 treedt 'de Geoblocking Verordening' van de EU in werking. Webwinkels mogen buitenlandse kopers dan niet discrimineren op basis van geografische locatie.
2 experts
26 jun 2017 Fusies tot lokale multimediabedrijven zouden tegenwicht kunnen bieden, ondanks mislukte fusie van Sanoma en SBS.
28 jan 2017 Kijk, we zijn een ontzettend gaaf land en ik zou nergens ander willen wonen. Ik wil onze waarden actief verdedigen.
27 jan 2016 Met een in mysterie gehulde oprichter genomineerd voor de Nobelprijs voor economie, de voorpagina van de 'Economist' in 2015, een voormalig JPMorgan-bestuurder met een startup en acceptatie door bedrijven als Microsoft, Dell heeft Bitcoin ondanks de criminaliteit en risico’s de wind in de zeilen.
22 apr 2015 Onlineplatforms als Uber en Airbnb eigenen zich een onevenredig deel van de marges toe, terwijl de rechtspositie van de aanbieders abominabel is.
22 dec 2014 Marktplaats.nl mag dan het grootste internetsucces in Nederland zijn geweest, het grootste Nederlandse internetsucces, dus met mondiale invloed, is Booking.com. Oprichter Geert-Jan Bruinsma bleef het liefst in de schaduw, maar verdient met zijn opvolgers en collega’s erkenning voor dit huzarenstukje.
Getoond 1 tot 12 van 27. Er zijn meer pagina's.

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1