23 nov 2023 Het is goed om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Alleen dan kun je overeind blijven in deze digitale wereld. Maar hoe zorg je hiervoor? Hoe haal je meer uit de IT van jouw bedrijf? In dit artikel geven we vijf tips om je hierbij te helpen.
20 okt 2022 Als ondernemer moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende werkkapitaal hebt. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je aan de dagelijkse betalingsverplichtingen van jouw bedrijf kunt voldoen. Hierbij kun je onder meer denken aan het betalen van leveranciers, het op peil houden van de voorraad en het uitbetalen van werknemers. Heb je te weinig geld in kas om aan deze verplichtingen te voldoen? Dan biedt een werkkapitaalfinanciering uitkomst. Wie deze financiering af wil sluiten, ontdekt al snel dat er verschillende vormen zijn. Hieronder zetten wij de populairste voor je op een rijtje.
22 mrt 2017 Wil je een eigen plek online, dan heb je tegenwoordig genoeg keuze met internetkolossen als Facebook, Twitter en Instagram. Is het voor jou van belang dat je privacy gewaarborgd blijft en je data niet gebruikt worden voor advertentiedoeleinden, dan is een eigen website een betere oplossing.
8 dec 2016 Via de Deense geheime dienst zou de regering in maart 2008 geweten hebben dat Wilders in zijn filmpje Fitna geen Koran zou laten verbranden of verscheuren. In 2008 was hierover heftig debat: wie loog er?
28 nov 2016 Een serie over Pretium Telecom met uitzonderlijke leiding, intense ruzie aan de top, strijd met toezichthouders, Tweede Kamer en vooral media. En over oprichter Hans Nyks (Hans Niks) bij McKinsey, Ahold, VNU en in heftige overnamestrijd die uitgebreid Amerikaanse kranten haalden. Een man die behalve in talloze rechtszaken ook geld in ‘linkse’ Amerikaanse documentaires van zijn zoon stak.
26 nov 2016 Eindelijk leveren de soepele belastingregels voor multinationals waarin ons land grossiert, daadwerkelijk financieel voordeel op. Het Noors-Russische VimpelCom is betrapt op grootschalige corruptie: ze gaven een miljard dollar aan de dochter van de Oezbeekse president, die in ruil daarvoor telecomvergunningen voor ze ritselde.
26 nov 2016 Terwijl vader Hans Nyks met Pretium Telecom onder vuur lag in Nederlandse media werd zoon Kelly Nyks in 2012 bij de publieke omroep en recent in de pers in het zonnetje gezet vanwege zijn Amerikaanse documentaires. Niemand legde een link tussen vader en zoon.
26 nov 2016 ‘Dit is de tragiek van het verhaal. Het is een persoonlijk verhaal, dat is het meest pijnlijke. Twintig jaar lang waren we elkaars beste vrienden.’
26 nov 2016 ‘Al bij de eerste ontmoeting lag ik meteen in een deuk, zo onwerkelijk kwam het over. Ik dacht: wat is dit, hangen er ergens camera's? Bananasplit misschien? Nyks is echt zo briljant, zo'n goede marketeer.’
26 nov 2016 ‘In het hiernamaals word je beloond voor wat je gedaan hebt in je leven hier op aarde’, predikte de pastoor bij de uitvaart van een familielid van een Pretium-medewerker. Iedereen keek naar Hans Nyks. Op z’n gezicht verscheen een grijns van oor tot oor.’
25 nov 2016 Doorgaans was het kerstpakket van Pretium rijk gevuld. Verwachtingsvol zaten families in 2009 naast de boom. Kwam er een boek uit de doos! De titel: The Art of War.
25 nov 2016 Het leek wel oorlog tussen Pretium en klanten, afgaande op de klachtenstroom op internet in de periode 2005-2015 via forums en klachtensites, maar ook via Twitter en in mindere mate Facebook.
Getoond 1 tot 12 van 78. Er zijn meer pagina's.

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1