21 dec 2018 Haroon Sheikh schetst een letterlijk en figuurlijk wonderlijk beeld van toepassing van algoritmen. Daar kan ik me niet in vinden.
22 jul 2016 Juli 2016: de ene helft van Nederland kijkt met spanning naar Turkije, de andere helft vermaakt zich met Pokemon Go. Albert Heijn speelt ook mee in eerste populaire augmented reality app. En komt zelfs met een gedragscode.
12 apr 2016 In cartografie schuilt een mooie analogie met de oproep tot meer transparantie van software en apps.
7 dec 2014 Bij het multimediaproject 'Tate Worlds, Art Reimagined for Minecraft' werkt het Londense kunstmuseum samen met 'mapmakers' van het populaire online spel 'Minecraft', om 'virtual artworks' te creëren.
3 mrt 2014 Google's recente toezegging om het eigen Youtube minder te promoten in zoekresultaten, is een goed getimede poging om twijfelaars te overtuigen van haar goede bedoelingen en hun geloof in de merites van zelfregulering van privacy levendig te houden. Dat is niet genoeg.
29 apr 2008 Er verschijnen steeds meer toepassingen van zogenaamde 'interactieve kaarten' als Google Earth en Google Maps. Kaarten via welke je, thuis of onderweg, lokale informatie aangedragen krijgt. Maar Google slaat in haar enthousiasme over een boek in de vorm van een Google Map een beetje door. Het onderwijs biedt meer perspectief voor kaarttoepassingen dan literatuur.

Alle artikelen in het dossier "Dieter van Werkum"

2006

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1