Rashid Niamat

Rashid Niamat is sinds 2007 zelfstandig adviseur in strategieontwikkeling, implementatievraagstukken en communicatie trajecten rond e-activiteiten en samenwerkingen.

Rashid is hoofdredacteur van de ISP Today. Daarnaast publiceert hij eigen naam en/of als geestschrijver in vaktijdschriften over hardware/ software security, privacy en EU- regels.

Hij put uit zijn ervaring van twaalf jaren verschillende, vooral juridische functies in de internetbranche bij Videotex Nederland, Planet Internet en KPN: op terreinen als data integriteit, online security, auteursrecht, intellectueel eigendom, privacy en vertrouwen.

Daarnaast was Rashid bestuurslid van brancheorganisaties en lid van stuurgroepen. Ook was hij betrokken bij initiatieven voor de nieuwe media, onder andere voor het initiëren van bereiksmetingen, harmonisatie en standaardisatie.

Bij de totstandkoming en implementatie van wetgeving zoals de Telecommunicatiewet, de Wet Elektronische Handel en de Geschillencommissie Elektronische Communicatie Diensten had hij belangrijke invloed namens zijn werkgever.

Rashid houdt trouw een boeiend weblog bij over de internetmarkt.

 


 

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1