6 mrt 2010 Met uitgekiende productontwikkeling en veel hulp van advocaten komt Tapps in Amsterdam tot optimale e-mail marketing. Onder meer RTL, PCM (Volkskrant etc.), VNU Media en de Rai leveren adressen aan waar nagenoeg alle grote adverteerders in Nederland gebruik van maken.
9 jul 2009 Scherm je je profiel af, dan heb je minder mogelijkheden om andere profielen te bekijken. Maar Hyves handelt vaak in het voordeel van privacy. Persoonsgegevens vormen een betaalmiddel, dat is duidelijk uit verschillende artikelen in deze serie.
9 jul 2009 Dit klinkt modern, is zelfs noodzakelijk. Wat vindt er plaats op dit terrein van de zogenoemde customer relationship management in en buiten Hilversum? Wat betekent privacy? Een inventarisatie, na het eerdere interview met SBS. *)
23 jun 2009 Spelletjes, 'speciale' acties; het kunnen er niet genoeg zijn voor SBS om de databank te vullen met persoonsgegevens, teneinde communicatie over programma's en (vooral) voor adverteerders persoonlijker te maken. Dat levert binding en geld op. *)
12 jun 2009 Waakhond CBP en haar Europese zusters zullen dit najaar 'behavourial targeting' onder de loep nemen, ofwel de individueel gerichte reclame op basis van persoonsgegevens. *)
10 jun 2009 Miljoenhuizen.nl krijgt hulp van Solv Advocaten om hoger beroep te kunnen voeren tegen een gerechtelijke uitspraak die publicatie verbiedt vanwege weergave door Google in zoekresultaten.

Alle artikelen in het dossier "Editie 159"

2009

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1