5 jul 2009 Je hele hebben en houen op Hyves? Natuurlijk, als volwassene moet je zelf kunnen bepalen dat privacy onzin is, iets van de vorige eeuw. Maar ook het tegendeel: iedereen moet met hand en tand, en vooral middelen, z'n privacy kunnen verdedigen.
26 jun 2009 Een centrale database voor vingerafdrukken is een onzalig idee. Toch ging ook de Eerste Kamer ermee akkoord.
17 feb 2009 De Nationale Tuinvogeltelling 2009 heeft alle records gebroken. Er waren meer dan twintigduizend deelnemers en er werden meer dan achthonderdduizend vogels geteld. De winnaar is de huismus, die werd gevolgd door de koolmees en de merel. Over tellingen van vogels en woorden, van thuis tot op Twitter.
28 nov 2008 Een klaterend applaus viel Kevin Warwick ten deel na zijn imponerende betoog over mens-machine communicatie tijdens Fifi 2008. Het doorgaans privacygevoelige Xs4all-publiek liet haar zorgen even varen voor de bijzondere wetenschap die Warwick beoefent.
19 nov 2008 Wikipedia is een internetenencyclopedie die gemaakt wordt door talloze vrijwilligers, en die door iedereen kan worden aangepast. Hoe blijft iets in stand dat iedereen kan veranderen? Is Wikipedia wel een encyclopedie? Alles stroomt in Wikipedia, maar de vraag is voor hoe lang nog.
9 nov 2007 NRC heeft HetVrijeVolk.com onterecht als 'extreemrechts' betiteld. Die klacht van de website ligt voor bij de Raad voor de Journalistiek. NRC treft wederom Micha Kat, maar ontmaskerde de echte eigenaar van de site.

Alle artikelen in het dossier "Editie 158"

2007

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1