11 sep 2011 Een misser met een veelbelovende afloop. Zo kan het optreden van Cbp-voorzitter Jacob Kohnstam in de afgelopen maand worden beschreven.
5 aug 2011 Beelden van een inbreker op internet gezet? Hoge boetes zijn het gevolg, zegt het College Bescherming Persoonsgegevens. Een volstrekt misplaatst dreigement.
1 expert
1 aug 2010 Recente onderzoeken tonen aan dat de politie haar taken niet verantwoord kan uitvoeren als gevolg van een slechte informatiehuishouding. De oorzaken: een onduidelijke wet, onvoldoende samenwerking tussen korpsen en slecht functionerende informatiesystemen.
3 jul 2010 Rechtspraak.nl is vernieuwd maar één ding verandert niet: de site ontbeert nog altijd het overgrote deel van de rechterlijke uitspraken.
19 nov 2008 Wikipedia is een internetenencyclopedie die gemaakt wordt door talloze vrijwilligers, en die door iedereen kan worden aangepast. Hoe blijft iets in stand dat iedereen kan veranderen? Is Wikipedia wel een encyclopedie? Alles stroomt in Wikipedia, maar de vraag is voor hoe lang nog.
4 jul 2006 Innovaties in communicatie moeten de ruimte krijgen, want zij zijn cruciaal voor de Nederlandse economie. Daarom dienen toezichthouders zich, met wettelijke rugdekking, afzijdig te houden bij nieuwe initiatieven. Ook als de overheid minder controle krijgt over de inhoud van de communicatie dan zij voor de strijd tegen het terrorisme zou wensen.

Alle artikelen in het dossier "Laurens Mommers"

2006
2005
4 nov 2005
Verontrustend weinig ICT-kennis in de samenleving

Kleuters in de speeltuin

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1