6 jan 2006 In de Opinie en Debat bijlage van NRC Handelsblad van 31 december 2005 geeft de hoofdredactie antwoord op een groot aantal vragen die een lezer, frequente mailer naar de redactie, stelt over de werkwijze en, vooral, over de toekomst van de krant.
6 jan 2006 Hoe komt de Europese burger aan z'n juridische informatie? Er is een speciaal op de burger gericht Europees informatieportaal. Maar waar de professionele gebruiker met enige moeite, oefening en kennis uiteindelijk veel plezier kan beleven aan de EUR-lex, waag ik te betwijfelen of de burger over de drempel komt van het burgerportaal.
6 jan 2006 Nederlanders krijgen vanaf augustus 2006 een paspoort met een radiochip met een digitale foto. Later volgt hun vingerafdruk. Deze gegevens komen ook in een centrale databank. Netkwesties sprak met critici, ook met de baas van de Amerikaanse paspoorten, over nut en gevaren.

6 jan 2005 De VVD, ingefluisterd door de club van kabelexploitanten Vecai, trachtte op het laatste moment nog zand te strooien in de raderen van het wonderbaarlijke glasvezelproject van Nuenen, OnsNet. Het had een averechts effect: inwoners van Nuenen gingen massaal achter hun net staan.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1