18 mei 2014 Mensen hoeven niet meer hun hele leven geconfronteerd te worden met oud nieuws over hen in zoekresultaten van Google. Maar hoe moet dat worden uitgevoerd? Het gevaar bestaat dat Google al de verwijzingen naar ouder nieuws verwijdert. *)
12 apr 2014 Bestaande en nog in te voeren bevoegdheden op het gebied van het grootschalig en ongericht verzamelen van communicatiegegevens moeten onderwerp zijn van een volwaardige kritische analyse.
1 expert
19 okt 2010 Een fictieve redevoering ter gelegenheid van het niet op 30 september gevierde vijfjarige jubileum van de Deense cartoonrellen (9/30). (Ook over de de cartoonzaken met de AEL en Nekschot.) *)
28 apr 2010 Een foutieve publicatie rechtzetten in krantenland is redelijk eenvoudig. Maar hoe doe je dat op internet? Hoe bereik je een balans tussen de noodzaak voor een betrouwbaar archief en bescherming van belasterde personen?
2 feb 2006 Van 26 tot 29 januari vond in de Leidseplein theaters in Amsterdam het Weerwoordfestival plaats. Egbert Dommering hield daar een inleiding over Censuur en Internet.
6 jan 2006 In de Opinie en Debat bijlage van NRC Handelsblad van 31 december 2005 geeft de hoofdredactie antwoord op een groot aantal vragen die een lezer, frequente mailer naar de redactie, stelt over de werkwijze en, vooral, over de toekomst van de krant.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1