25 nov 2005 De kopieerheffing. Misschien waren we al vergeten dat we die al heel lang betalen. Maar nu zijn de mp3-splers aan de beurt en wordt het menens met de bedragen.
25 nov 2005 Een dame uit de intelligence heeft mij ooit verklapt dat als je echt significante bewegingen in de samenleving wilt waarnemen dat je dan op mensen moet letten die als vissen tegen de stroom in durven zwemmen en niet als koeien met de meute mee rennen.
25 nov 2005 Het echtpaar Ruud Huisman, ex-voorzitter Raad van Bestuur van Tiscali, en Patricia Spuijbroek, directeur van Tiscali Nederland (voorheen World Online), worden beschuldigd van vergaande vermenging van strijdige zakelijke belangen, zonder direct privé gewin. Er ontspint zich een heftige strijd rond documenten die, in digitale vorm, in verschillende versies en wellicht vervalst, als bewijsmateriaal worden ingebracht, voornamelijk per e-mail. Tot slot volgt het demasqué in deze zinderende bronnenstrijd, met een slotwoord van de hoofdrolspeler in dit drama.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1