4 apr 2015 “Everything wants to be connected”, is the famous ‘Renan Law’ of my friend and colleague Sheldon Renan. But, why does everything in the universe want that? *)
7 feb 2014 In juni 2013 kwamen de eerste onthullingen via klokkenluider Edward Snowden over het grootschalig afluisteren door de NSA c.s. naar buiten. De aandacht in de media is voornamelijk gevestigd op de onvoorstelbare omvang en diepgang van de inbreuk op privacy die dat afluisteren bij burgers, bedrijven en overheden in de wereld maakt.
18 nov 2012 “Quo Vadis?”. That is what most recently appointed Cabinet ministers in Europe, China, and the USA will ask themselves during the endless quarrels over money and budgets they have to attend. Where do we go from here?
30 apr 2012 Sorry voor de beroepsmatige ruziemakers, morele tobbers, remmers in vaste dienst en de dwangmatige JaMaar roepers, maar ik vind o4nt een prima idee wat zeker het proberen waard is. Laat maar eens zien. Aan de kinderen zal het niet liggen, die willen wel!
1 expert
6 feb 2011 De invloed van sociale media op het ontstaan, verloop en bestrijding van revoluties als in Iran, Tunesië en Egypte is groot en miskend door velen, onder wie Malcolm Gladwell. Dit schreef Jaap van Till afgelopen dagen, beginnend op vrijdag 4 februari 2011, de ‘Dag van het Vertrek’ in Egypte.
19 nov 2008 De beeldvorming in onze samenleving van wat ingenieurs zijn en doen is gebrekkig en ijlt na vanuit dingen in het verleden, wat weinig inspirerend is voor jonge mensen om die richting in onderwijs en loopbaan op te gaan.

Artikelen in dossier "Jaap van Till"

2006
2005

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1