25 nov 2005 De rechter moet uitspraak doen in het conflict tussen een persfotograaf en Galeries.nl over het zonder toestemming publiceren van een foto van Wieteke van Dort. Beide partijen kwamen woensdag in de rechtbank in Den Bosch niet tot een schikking. Er werd zelfs gedreigd met het Europese Hof van Justitie.
14 nov 2005 WA-, reis-, inbraak-, ziektekosten-, levens- en begrafenisverzekering: van wieg tot graf zijn de gevolgen van allerhande persoonlijke pech verzekerd. Voor verzekeraars is het een miljardenbusiness. Voor tussenpersonen en bedenkers van reclamecampagnes is het meer dan een leuke broodwinning. De een z'n dood is de ander z'n brood. Dat geldt sinds kort ook voor het verlies van onze identiteit.
4 nov 2005 Veel internetgebruikers gedragen zich als kleuters in de speeltuin, vol verwondering op ontdekkingstocht. En ICT-beheerders treden vaak op als de moeders: als hun spruit ook maar een armpje op de rand van de zandbak durft te leggen, gaat het groot alarm af. Het liefst bouwen zij een betonnen muur om de speeltuin heen. Is dat een probleem? Ja, want het internet is geen speeltuin, en maar weinig gebruikers zijn werkelijk kleuters.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1