13 jun 2014 Als Googles vergetelheidformulier een paar weken eerder online was gekomen had Guido van Woerkom misschien wel een aanvraag gedaan. “Beste Google, kunt u een paar links uit 2010, zoals die op Automobielmanagement en op Marokko.nl voor me verwijderen?...
18 jan 2013 "Ze hadden beter jou zinvol dood moeten trappen met je moslimkruiperige nikkerhondenmentaliteit.” Hans Spekman (PvdA) ontvangt bijna dagelijks dit soort hatemail en hij is het zat. Hij zette onlangs een paar recente voorbeelden online op zijn Facebook-pagina en riep op tot een 'beschavingsoffensief'.
1 mrt 2012 Marc Davidson maakt een intrigerende vergelijking tussen boerka’s en internetanonimiteit en pleit voor een verbod op anonimiteit. De analogie blijkt uitermate treffend, maar wel op een heel andere manier dan Davidson veronderstelt. En met een totaal tegengestelde conclusie.
14 feb 2011 Bij mijn weten hebben filosofen de taak om grote woorden te ondervragen op hun schijnbare vanzelfsprekendheid. In de regel blijft er dan weinig van over. Vooronderstellingen blijken onhoudbaar, tegenstellingen vals of simplistisch, betekenissen ambigu. Filosoof Hans Schnitzler doet echter het omgekeerde.
7 nov 2002 Op 21 oktober 2002 heeft het internet de grootste distributed denial of service-aanval aller tijden doorstaan. Van de dertien aangevallen DNS-root-servers bleef het merendeel functioneren. Weinig gebruikers merkten iets, dus niks aan de hand. Toch geeft het te denken.
19 jul 2002 Privacy is een van de leegste woorden die ik ken. Het circuleert frequent en iedereen weet dat het iets is wat geschonden of beschermd kan worden, zeker op het internet. Maar vraag eens om je heen om een definitie. Vaagheid alom.

Alle artikelen in het dossier "Marianne van den Boomen"

2002
2001
20 dec 2001

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1