23 sep 2015 Internet.nl is een eenvoudige zelftest waarmee gebruikers kunnen controleren of hun verbinding, website en e-mail voldoen aan de standaarden.
25 sep 2014 In april 2013 heropende het Rijksmuseum Amsterdam zijn deuren na een ingrijpende verbouwing van ruim tien jaar. De eerste twaalf maanden bezochten meer dan 2,7 miljoen bezoekers het volledig vernieuwde gebouw en de tentoongestelde kunstwerken. ICT-manager Rob Hendriks over het belang van ICT voor het Rijksmuseum.
6 okt 2013 Het is hoog tijd dat we onze privacy beter beschermen, vindt Bart Jacobs, hoogleraar Software Security en Correctness. Technische middelen zijn daarvoor noodzakelijk.
9 dec 2012 Hoogleraar pathologie Wolter Mooi van het VUmc, winnaar van de VU-onderwijsprijs 2011, houdt via sociale media contact met studenten en publiceert colleges op iTunes en YouTube.
1 jul 2012 De ICT Roadmap ondersteunt de nieuwe innovatietrajecten van de Topsectoren. Hoogleraar Peter Apers vertelt over de details.
5 sep 2011 Dit voorjaar startte Surfnet pilotprojecten met Surfconext. Hogeschool Zeeland, met vestigingen in Vlissingen en Terneuzen, wil onderzoeken wat deze verbindingsinfrastructuur voor hen kan betekenen.

Alle artikelen in het dossier "Daphne Riksen"

2011

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1