22 jun 2016 Samen vormen de universiteiten van Eindhoven en Tilburg de Jheronimus Academy of Data Science (JADS), met de gezamenlijke nieuwe master Data Science and Entrepreneurship. Opleidingsdirecteur Willem-Jan van den Heuvel over de samenwerking en verwachtingen.
23 sep 2015 Inzicht in grote, complexe datasets kun je verbeteren door ze te visualiseren. Visualization consultant Casper van Leeuwen van Surfsara vertelt hoe dat werkt en welke resultaten het oplevert.
6 apr 2014 Piek Vossen leert de computer om taal te interpreteren. Dat vereist soms een extreem grote hoeveelheid rekenkracht. “‘Deze vorm van supervised learning kun je ook als modern monnikenwerk typeren”, zegt de hoogleraar Computationele Lexicologie en winnaar van Enlighten Your Research 2013.
9 jul 2013 Utrecht experimenteert volop met het 4G/LTE-netwerk, onder meer vanuit collegezalen, operatiekamers en studentensportpark Olympos. De eerste bevindingen.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1