Netkwesties video: Sophie op den Kamp

Op de valreep bij het afscheid van 2010 publiceren we nog de reeds in april 2010 opgenomen video-interviews met experts van Netkwesties. Ze kijken kort terug en spreken over de toekomstverwachtingen met internet. Als eerste: Sophie op den Kamp.

Sophie op den Kamp is de jongste expert van Netkwesties. Ze was heel jong toen ze begon met internet met het zoeken naar plaatjes van haar favoriete filmster.

Ze heeft een frisse blik op de mogelijkheden van internet met bijvoorbeeld robotica dat veel dichterbij is dan velen denken.

Ze heeft weinig op met het onderwerp 'privacy' dat vaak speelde op Netkwesties, maar pleit voor veel betere media-educatie in het onderwijs. Kijken:

Gepubliceerd

19 dec 2010
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0