Erwin  Blom

Erwin Blom

Erwin Blom (1961) is via The Crowds actief als adviseur, strateeg en projectmanager op het gebied van nieuwe als klassieke media. Hij publiceert via Fast Moving Targets over nieuwe communicatie, media en technologie.

Na de School voor de Journalistiek in Utrecht werkte hij voor Vara TV Magazine, de Journalist, Het Parool, Volkskrant, NME, Wired, KRO, VPRO, Radio Noord-Holland en de BBC.

In 1994 begon hij als programmamaker met de afdeling Digitaal van de VPRO samen te werken en schoof richting nieuwe media op. In 1998 stond hij aan de wieg van 3voor12, In 1999 werd Erwin hoofd VPRO Digitaal en won een aantal prijzen met producties. In 2005 ontving hij de Vosko Trofee voor online vernieuwing en in 2008 een Dutch Bloggie met zijn weblog.

In 2008 startte Blom samen met Wessel de Valk en Idse de Pree The Crowds, terwijl hij ging schrijven voor Webwereld, Vara Gids, D-zone en Bright en zijn eigen ‘Handboek Communities; De kracht van sociale netwerken’, later gevolgd door 'De Realtime Revolutie; Hoe Twitter alles verandert' en 'Crowdfunding; Realiseer je droom zonder bank of subsidie'.

Bij Erwin lopen werk, hobby en passie door elkaar. Hij maakt muziek en schrijft en twittert intensief.

Op Twitter

Op LinkedIn

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1