17 sep 2016 Wiskundeonderwijs kan effectiever worden met behulp van visualisatie en virtual reality (VR). Het inzicht in abstracte concepten neemt toe met behulp van het nieuwe Virtual Math.
18 mrt 2016 Een applicatie voor Google Glass waarmee je nooit meer een Spaanse klinker verkeerd uitspreekt en een webplatform dat zorgorganisaties en studenten koppelt. Fix Your Vowels en Match Your Talent zijn prijswinnende experimenten uit de ‘Proeftuin voor onderwijs’ van Surf.
29 jun 2015 Met de komst van Surfnet7 introduceert Surfnet redundante Points of Presence (PoP’s) in het netwerk. Deze voorkomen dat een calamiteit kan leiden tot een netwerkstoring op alle locaties binnen een stadsring. Voor zorginstellingen als het UMC Utrecht is deze redundantie essentieel.
6 apr 2014 WeNMR is een mondiale virtuele onderzoekscommunity die de structuur van eiwitten bestudeert en zo een bijdrage levert aan de ontwikkeling van medicijnen. Surfconext helpt onderzoekers om veilig en snel toegang te krijgen tot de software en de infrastructuur van WeNMR.
6 okt 2013 Onderzoekers wereldwijd hebben snel toegang nodig tot die datasets uit grootschalige projecten. Surfnet werkt aan internationale projecten die een bijdrage leveren.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1