3 sep 2008 Sinds deze week is Simon Hania niet langer de spreekbuis van de Nederlandse internetproviders. Hij vond het na ruim 8,5 jaar als technisch directeur voor Xs4all tijd voor aan andere uitdaging. En vindt die bij TomTom. Een afscheidsinterview over verleden en toekomst van Xs4all en de veiligheid van internet.
1 jul 2008 Of van de andere kant: hoe kun je online activistische meningen verspreiden zonder gedaagd te worden? Dit was de inzet van een kort geding op vrijdag 27 juni 2008 in Den Bosch, aangespannen door de advocaten Kuijpers en Harff tegen de Sociale Databank Nederland.
30 apr 2008 De Britse schrijver en 'web 2.0 anti-christ' Andrew Keen hield de Globaliseringslezing in Amsterdam. Internetdeskundigen Karin Spaink en Michael Polman dienden hem fel van repliek. Afgelopen week gaf, los hiervan, Abram de Swaan zijn visie; wijsheid en optimisme.
30 apr 2008 Kracht = massa * versnelling. Het is een oude natuurkundige wet, de tweede van Newton. Neem nu als betekenis voor 'massa' de letterlijke: mensenmassa. En laten we vervolgens aannemen dat we onder 'versnelling' verstaan: de wijze waarop de massa in staat is om elkaar te bereiken en met elkaar meningen te delen. De snelheid waarmee een massa gemobiliseerd kan worden. Deze snelheid is enorm toegenomen de afgelopen jaren. De conclusie kan dus niet anders zijn dan dat de kracht ook aanzienlijk is gestegen. 'Kracht', te lezen als de invloed van de massa.
29 apr 2008 Er verschijnen steeds meer toepassingen van zogenaamde 'interactieve kaarten' als Google Earth en Google Maps. Kaarten via welke je, thuis of onderweg, lokale informatie aangedragen krijgt. Maar Google slaat in haar enthousiasme over een boek in de vorm van een Google Map een beetje door. Het onderwijs biedt meer perspectief voor kaarttoepassingen dan literatuur.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1