17 nov 2006 Aan mij de droeve plicht u het naderende einde van e-mail mee te delen. Ze is ernstig ziek. Ze is moe, voelt zich misbruikt, werd afgepeigerd, en is tot in iedere vezel diep teleurgesteld in de mensheid.
17 nov 2006 Justitie gaat na of het publiceren van persoonsdata van vermeende pedofielen op Stopkindersexnu.nl toegestaan is. De actievoerders vinden de kwaal die ze bestrijden de remedie rechtvaardigen: vermeende daders te schande zetten gezien de enorme schade die ze bij kinderen veroorzaken. De rechtsstaat versus het rechtsgevoel.
16 nov 2006 ENUM staat voor 'Electronic Number Mapping', de koppeling van twee adresseersystemen, te weten telefoonnummers en internetadressen. Hierdoor wordt het mogelijk om via het ene systeem te communiceren met het andere systeem. Nederland dreigt dit verkeerd te gaan regelen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd
Netkwesties © 1999/2017. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
Ehio Media content marketing
1
0
1