21 feb 2002 Het spijt me je te moeten storen tussen alle campagnebeslommeringen. Ik ben eerlijk gezegd een tikje geschrokken van jouw persconferentie over veiligheid (15 februari 2002).
29 nov 2001 Eind november 2000 werd de internetwereld verrast door de Franse Yahoo!-uitspraak. De Ligue contre le racisme et l'antisemitisme (LICRA) had een zaak aangespannen tegen internetprovider Yahoo! Op een veilingpagina van Yahoo! werden Nazi parafernalia te koop aangeboden en ook waren Mein Kampf en websites van Holocaust-ontkenners (revisionisten) te bereiken via Yahoo!.
7 jun 2001 Veiligheidsdiensten staan per definitie op gespannen voet met de democratie. In totalitaire staten is de geheime dienst vaak met reden de meest gevreesde organisatie. Stasi, Securitate en Gestapo zijn angstaanjagende symbolen voor de macht van de ongecontroleerden.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1