Boek 25 jaar internet in Nederland nu voor 7,50 euro

In '25 jaar internet in Nederland' wordt aan de hand van vijftig vraaggesprekken de geschiedenis geschetst van internet in Nederland.

Ons land ontsloot in 1988 als eerste vanuit Amsterdam 'het internet' vanuit de Verenigde Staten, en pioniers reisden met instructie en modems door Europa om andere landen aan te sluiten, tot in de Sovjet-Unie.

Het fascinerende verhaal van de beginjaren, van het CWI en  Amsterdam Internet Exchange tot Surfnet, van Xs4all tot Euronet, Van Marktplaats tot Rabo Internetbankieren, van UPC tot RTL en van Booking.com tot Facebook; pioniers zelf vertellen over hun vermetele pogingen Nederland online te krijgen.

Even vermakelijke als leerzame geschiedenis, ook een stimulans voor pioniers met apps en veiliger internet vandaag en morgen.

U kunt dit boek nu bestellen voor 7,50 euro via mail: redactie @ netkwesties.nl

Gepubliceerd

2 jan 2020
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0