HetVrijeVolk.com contra NRC Handelsblad

Distantie bewaren tot je onderwerpen is belangrijk in journalistiek Soms is dat moeilijk zoals in de kwestie tussen HetVrijeVolkcom en NRC Handelsblad Zoek maar eens een evenwicht tussen love en hate Aan de ene kant de kwaliteitskrant bastion voor fatsoenlijke jounalistiek maar ook vaak arrogant Aan de andere kant HetVrijeVolk met een intelligente eigenaar en met Micha Kat de online journalist die weet te boeien maar zich heimelijk liet betalen door projectontwikkelaars en niettemin anderen moreel de maat neemt met scheldpartijen op afstand
Gelukkig is de zaak inhoudelijk boeiend: heeft NRC HetVrijeVolk.com als extreemrechts weggezet? Is de krant links? En wie schuilt er achter het vizier van de website-eigenaar? Hoe gaat een traditionele Raad voor de Journalistiek hiermee om? U kunt het lezen in ons artikel over de zaak. hieronder graag uw mening over het artikel.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1