Netkwesties video 8: Michel Mol

De opgang van contentdistributie, ook tv-producties, als onderdeel van sociaal verkeer zal het komende decennium nog een grote vlucht nemen, maar het bevalt nog te bezien of tv-productie ook wezenlijk zal veranderen.

Terug- en vooruitkijken met internet, dat deden de experts van Netkwesties voor de camera bij de herlancering van de titel afgelopen voorjaar. Vandaag Michel Mol, die afscheid nam als directeur Innovatie en Nieuwe Media bij de Publieke Omroep.

Mol heeft zich verbaasd over de enorm snelle groei van de betekenis van sociale netwerken de afgelopen twee jaar, ofschoon die er al enige tijd waren. De publieke omroep is daar vol ingegaan met Twitter en Hyves.

Mol verwacht dat internetters zich beter bewust zullen worden van wat ze weggeven op internet, ondermeer aan persoonlijke informatie, in ruil voor wat ze hoegenaamd gratis mogen genieten.

Zie ook eerdere afleveringen:

Deel 1: Sophie op den Kamp

Deel 2: Jaap van Till

Deel 3: Marianne van den Boomen

Deel 4: Erik van Heeswijk

Deel 5: Esther Gons

Deel 6: Jens van den Brink

Deel 7: Boudewijn Nederkoorn

 

Gepubliceerd

28 dec 2010
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0