Michel  van Eeten

Michel van Eeten

Michel van Eeten (1970) is wetenschapper, weblogger en schrijver. Hij is in dienst van de TU Delft als hoogleraar Technische Bestuurskunde, en werkt daar sinds 1997.

Zijn recente onderzoek is gericht op het beheer van de infrastructuur, zowel risicobeheersing en betrouwbaarheid van de elektriciteits-, telecommunicatie als vervoersnetwerken.

Van Eeten adviseerde het ministerie van Economische Zaken, de Internationale Telecommunicatie Unie en de OESO over ondermeer beheer, beveiliging, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid van kritieke infrastructuur.

Als docent van de ambtenarenopleiding in Den Haag kan hij zijn stokpaardje ‘symbolische taal in de politiek en beleid’ aan de praktijk toetsen, tot genoegen van de studenten.

Zijn eerste roman Tegennatuur, over de oplosbaarheid van onoplosbare problemen, ontving veel lof. En kwam op de longlist van AKO Literatuurprijs 2009 als ‘verrassend romandebuut over de oplosbaarheid van onoplosbare problemen.'

Zijn proefschrift over vastgelopen milieucontroverses werd ooit te literair bevonden. Voor zijn persoonlijke stukken op Bijzinnen.com kreeg hij in 2008 de prijs voor de best geschreven Nederlandse weblog.

Michel studeerde aan de Unversiteit Leiden Bestuurskunde

MichelvanEeten.nl

Op LinkedIn

Profiel Prof. Michel van Eeten TU Delft
 

Artikelen van Michel van Eeten

Geen artikelen gevonden

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1