Michel van Eeten

Michel van Eeten (1970) is wetenschapper, weblogger en schrijver. Hij is sinds 1997 in dienst van de TU Delft als hoogleraar Technische Bestuurskunde en specialist in Cybersecurity.

Van Eeten adviseerde het ministerie van Economische Zaken, de Internationale Telecommunicatie Unie en de OESO. Hij is docent van de ambtenarenopleiding in Den Haag

Zijn eerste roman Tegennatuur, over de oplosbaarheid van onoplosbare problemen, ontving veel lof. En kwam op de longlist van AKO Literatuurprijs 2009 als ‘verrassend romandebuut over de oplosbaarheid van onoplosbare problemen.'

Zijn proefschrift over vastgelopen milieucontroverses werd ooit te literair bevonden. Voor zijn persoonlijke stukken op Bijzinnen.com kreeg hij in 2008 de prijs voor de best geschreven Nederlandse weblog.

Michel studeerde Bestuurskunde aan de Unversiteit Leiden.

 

 

Artikelen van Michel van Eeten

Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0