Diederik  Stols

Diederik Stols

Sinds 1 januari 2009 is Diederik Stols (1969) partner bij Boekx Advocaten. Diederik is gespecialiseerd in media- en entertainmentrecht, intellectueel eigendom en e-commerce. Veel van zijn cliënten zijn actief in de media- en communicatiebranche.

Diederik studeerde in 1993 af aan de Universiteit Leiden. Vervolgens behaalde hij een LL.M-diploma op het gebied van intellectueel eigendom en IT-recht aan King's College in Londen. In 1995 begon hij als advocaat in Amsterdam. Aanvankelijk werkte hij bij het kantoor Loeff Claeys Verbeke, dat vervolgens fuseerde met Allen & Overy. Tussen 2003 en 2008 was hij als senior associate verbonden aan het kantoor DLA Piper.

Diederik heeft tientallen publicaties op zijn naam staan over intellectueel eigendom en mediarecht, ondermeer in de Volkskrant, het Financieele Dagblad en in vaktijdschriften als Intellectuele Eigendom en Reclamerecht, Mediaforum en Marketing Rendement.

Verder is Diederik correspondent van het Engelse vakblad Entertainment Law Review. Hij is als docent verbonden aan de postdoctorale opleiding intellectueel eigendom van de Universiteit Leiden en aan het MBA Cross Media-programma van Lemniscaat Educatie.

Op LinkedIn

Op Twitter

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1