Netkwesties video 2: Jaap van Till

De enorme sociaal-maatschappelijke kracht van het internet had Jaap van Till twintig jaar geleden nooit kunnen voorspellen, maar nu voorspelt hij revolutionaire veranderingen voor ondermeer staten als gevolg van onderlinge online communicatie.

Op de valreep bij het afscheid van 2010 publiceren we nog de reeds in april 2010 opgenomen video-interviews met experts van Netkwesties. Ze kijken kort terug en spreken over de toekomstverwachtingen met internet. Vandaag het woord aan Jaap van Till.

Als technicus en vroeger bouwer en verspreider van modems stond Jaap van Till aan de basis van ate datacommunicatie. Terugkijkend op twintig jaar internet spreekt hij echter niet over de technische revolutie maar de sociale.

En de bevlogen Van Till voorspelt dat het doortrekken van deze lijn fundamentele maatschappelijke omwentelingen tot gevolg zal hebben. Hij deed deze voorspelling overigens in april, toen de grote Wikileaks-openbaarmakingen nog moesten komen. Kijken:

 

Zie ook:
Deel 1: Sophie op den Kamp

Netkwesties video 2: Jaap van Till

Gepubliceerd

20 dec 2010

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1