Google Analytics en Internetresearch

Dit zijn twee titels van boeken die zich begeven op het terrein van onderzoek van internet en Google als meest gebezigde term hebben Maar minder ver gezochte overeenkomst is dat ze zijn geschreven door twee van mn beste en vooral aardigste collegas
Met Erwin Boogert werk ik samen voor Emerce. Erwin is er in vaste dienst. Voorheen werkten we samen aan Planet Multimedia. Vanuit zijn interesse voor online handel schreef Erwin een handleiding over Google Analytics, de online software om websitebezoek te analyseren. Het is een hele praktische handleiding geworden. Eenvoudig vond ik haar niet. Door de bondigheid en termen vereist het wel enige vóórkennis. Maar die mag je van eigenaren van websites wel verwachten. Zij hebben vervolgens een uitstekende handleiding. Te koop bij de vrienden van Entopic voor 25 euri. Zo terugverdiend. Evenmin objectief is de verwijzing naar de 'vierde geheel geactualiseerde druk' van Internetresearch van getalenteerd hoogvlieger Arjan Dasselaar. Druk druk druk, dus blikt u niet op zijn weblog. Maar wel tijd om het Nederlandse standaardwerk over onderzoek op en met internet nog beter te maken. En daar werd voor geborreld afgelopen vrijdag te Amsterdam, met diepgaande gesprekken over journalistiek en internet. Voor 30 euro ben je weer helemaal bij.

Gepubliceerd

27 aug 2008

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1