Micha Kat weer voor de rechter

Na de gewonnen zaak tegen NRC Handelsblad staat journalist Micha Kat er nu zwakker voor met zware beschuldigingen van kinderverkrachting aan het adres van de topman van Fortis Graaf Maurice Lippens
Er kwam al een schikking tussen de advocaten van De Brauw namens Lippens met HetVrijeVolk.com waaruit een rectificatie volgde. Die kwam er ook op Klokkenluideronline.nl, de site van Micha Kat zelf. Maar dat mocht niet baten. Micha Kat verdedigde zich wel online maar kon door verblijf in Azië niet bij het kort geding in Amsterdam zijn. Daarmee wordt een toch al zwakke zaak nog zwakker. De advocaten van De Brauw konden duidelijk maken, niet gehinderd door een weerwoord, dat Kat's beschuldigingen alle perken te buiten gingen. Zowel Maurice Lippens (foto) als zijn broer kregen het vol voor de kiezen. Kat baseerde zich op publicaties op Kleintje Muurkrant, die echter vooral het uitblijven van onderzoek centraal stelden in de stukken over beschuldigingen van pedoseksuele misdaden van de broers.

Gepubliceerd

30 jul 2008

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1