'Afluistergat in Skype'

Skype is goed af te luisteren in tegenstelling tot wat Skype daar zelf over wil loslaten Lagere ambtenaren van Binnenlandse Zaken in Oostenrijk lieten zich ontvallen dat dit afluisteren van Skype geen probleem is
De nieuwscarrousel doet zijn werk: de Oostenrijkse omroep ORF onthulde de achterdeur op Skype en kreeg prompt een rare reactie dat de informatie niet officieel was. Heise pakt de kwestie uiteraard op en sprak met een aantal personen die bij de bijeenkomst an 25 juni was waarop de Oostenrijkse regering in overleg trad met internetproviders om tot afspraken over het aftappen van dataverkeer te komen, waaronder IP-telefonie. Allen hadden vernomen van de opmerkingen van de 'technici' van Binnenlandse Zaken in Wenen. Dit voedt het gerucht dat Skype met haar geheime code overheden voorziet van mogelijkheden om verkeer af te tappen. Als overheden dat kunnen, dan is het verkeer ook niet veilig voor derden.

Gepubliceerd

28 jul 2008

Netkwesties forum

Netkwesties en de bezoekers stellen je mening op prijs. Deze wordt hier direct gepubliceerd.
spatieman
3 aug 2008
goh. no shit... is alles niet NSA signed ??

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1