Verdeelde kampen over privacy

De Rotterdamse politiechef tegenover de professor de marketeer tegenover de schrijver En ook nog eens een flink verdeeld publiek in de zaal Is er nog wel een compromis te vinden tussen wensen voor privacy aan de ene kant en de roep om meer veiligheid en betere klantcontacten ter andere zijde?
Iets eerder al <A href="http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2332733" target=_blank">een verslag</A> op Emerce.nl, en nu een nog wat <A href="http://www.netkwesties.nl/editie155/artikel3.html" target=_blank">uitgebreider verhaal</A> op Netkwesties met deels dezelfde sprekers. 'Uitverkocht huis' voor privacy en dat op de zaterdagavond. Dat was in elk geval bijzonder positief. Ik was weer onder de indruk van de wijze van redeneren van Ybo Buruma (foto).

Gepubliceerd

4 feb 2008
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0