Verdeelde kampen over privacy

De Rotterdamse politiechef tegenover de professor de marketeer tegenover de schrijver En ook nog eens een flink verdeeld publiek in de zaal Is er nog wel een compromis te vinden tussen wensen voor privacy aan de ene kant en de roep om meer veiligheid en betere klantcontacten ter andere zijde?
Iets eerder al <A href="http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2332733" target=_blank">een verslag</A> op Emerce.nl, en nu een nog wat <A href="http://www.netkwesties.nl/editie155/artikel3.html" target=_blank">uitgebreider verhaal</A> op Netkwesties met deels dezelfde sprekers. 'Uitverkocht huis' voor privacy en dat op de zaterdagavond. Dat was in elk geval bijzonder positief. Ik was weer onder de indruk van de wijze van redeneren van Ybo Buruma (foto).

Gepubliceerd

4 feb 2008

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd
Tijdelijk niet beschikbaar

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1