Ingezonden mededeling

Foto’s publiceren die voldoen aan de privacyregels

Een tekenmoment met een tevreden klant op LinkedIn, een projectteam dat in het zonnetje wordt gezet op het intranet of leuke foto’s van een evenement in een nieuwsbrief. Organisaties plaatsen steeds vaker foto’s van medewerkers of relaties online. Nog al te vaak gebeurt dit zonder toestemming.

Door de AVG wetgeving is een foto, waar personen op staan, een persoonsgegeven en is er toestemming nodig voor het verwerken en publiceren van foto’s. Met de Cheese oplossing kunnen organisaties eenvoudig, efficiënt en gebruiksvriendelijk toestemming vragen voor het gebruik maken van foto’s.

Hoe werkt Cheese?

Met de Cheese oplossing worden onhandige toestemmingsformulieren en vele losse e-mails overbodig. Organisaties kunnen alle toestemmingen voor foto’s via één gebruiksvriendelijke oplossing verzamelen en beheren met één centraal en veilig dashboard. Hiermee wordt aan de AVG wetgeving voldaan en bovendien veel tijd bespaard.

Gemak

Voor elke gelegenheid waarbij foto’s gemaakt worden kun je vooraf, via email, mensen eenvoudig uitnodigen en om toestemming vragen. Dit is ook mogelijk met een QR code bij aanvang van een activiteit. Via de Cheese kunnen medewerkers zelf de keuze maken of een foto wel of niet gebruikt mag worden en voor welke kanalen. Alle toestemmingen worden in het centrale dashboard geregistreerd waardoor snel inzichtelijk is voor welk medium welke foto gebruikt kan worden.

Door de inzet van Cheese respecteer je de privacy van medewerkers en relaties. Meer weten?

Stuur een e-mail naar hello@cheeseapp.io of ga naar www.cheese.io

Gepubliceerd

6 mei 2022

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1