In memoriam: het ezeltje mail

17 nov 2006 Aan mij de droeve plicht u het naderende einde van e-mail mee te delen. Ze is ernstig ziek. Ze is moe, voelt zich misbruikt, werd afgepeigerd, en is tot in iedere vezel diep teleurgesteld in de mensheid.

Stopkindersexnu.nl neemt zelf maatregelen

17 nov 2006 Justitie gaat na of het publiceren van persoonsdata van vermeende pedofielen op Stopkindersexnu.nl toegestaan is. De actievoerders vinden de kwaal die ze bestrijden de remedie rechtvaardigen: vermeende daders te schande zetten gezien de enorme schade die ze bij kinderen veroorzaken. De rechtsstaat versus het rechtsgevoel.

Het kan ook anders met de e-mail en telefoonnummers

16 nov 2006 ENUM staat voor 'Electronic Number Mapping', de koppeling van twee adresseersystemen, te weten telefoonnummers en internetadressen. Hierdoor wordt het mogelijk om via het ene systeem te communiceren met het andere systeem. Nederland dreigt dit verkeerd te gaan regelen.
 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

 
Netkwesties © 1999/2016. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
1
0