Bernold Nieuwesteeg

Bernold Nieuwesteeg is directeur van het Centre for the Law and Economics of Cyber Security aan de Erasmus Universiteit en ondernemer. Onlangs richtte hij Cybersecuritybooster.nl op, een webinarserie die de kennis over cyberbeveiliging vergroot.

Bernold is gepromoveerd met een European Doctorate of Law & Economics (Rotterdam, Hamburg, Bologna) over cyber security. Hij was in 2013 medeoprichter van CrossOver, een bedrijf dat professionals van verschillende organisaties bijeen brengt om van elkaar te leren en samen te innoveren.

Hij publiceerde in wetenschappelijke tijdschriften ondermeer over vergelijking van zeventig privacywetten en over de meldplicht datalekken.

Bernold nam deel aan de internationale Model United Nations met het team van de Universiteit Utrecht in 2010 en oefende zijn theaterhobby uit met de oprichting van toneelgroep Bureau Klein Leed op te richten.

 

Artikelen van Bernold Nieuwesteeg

Betere en beperktere Inlichtingenwet nodig

Overgrote deel Netkwesties-experts stemt tegen huidige Wiv

21 mrt 2018 Het forum van Netkwesties telt veel deskundigen met technische en/of juridische kennis van de werking van het internet. Een verrassend groot deel vindt de aangenomen Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) niet goed. Ze stemmen tegen in het referendum, met fundamentele bezwaren.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0