Marjolijn Antheunis

Marjolijn Antheunis is hoogleraar Sociale Aspecten van Digitale Media aan de faculteit Communicatie en Informatiewetenschappen van de Universiteit Tilburg

Ze studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna is zij drie jaar werkzaam geweest bij Lievens Communicatie als adviseur, waarna ze als promovendus is teruggekeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

In april 2009 is Marjolijn gepromoveerd op de effecten van online communicatie, vriendschapsvorming en de kwaliteit van vriendschappen. Dit onderzoek kreeg de nodige aandacht.

Na de promotie was ze nog een poosje aan dezelfde universiteit verbonden, maar stapte over naar Tilburg.

 

 

Artikelen van Marjolijn Antheunis

'PVV dankzij internet'

08 okt 2010 Aan de duiding van Hitler door partij-idealoog Martin Bosma van de PVV gaan we voorbij maar niet aan zijn uitspraak dat zijn partij nooit had kunnen opkomen zonder internet.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0