Publicerende massa brengt geen heilstaat

4 feb 2007 Weekblad Time verklaarde u en mij tot 'Person of the Year 2006', daar we met ons allen zo invloedrijk zijn met internet. Niet zelden was zulk een verkiezing door Time het startschot voor de neergang van de uitverkorene(n). De jongste uitverkiezing maakt het dus eenvoudiger om te verkondigen dat als brisant geduide gevolgen van 'user generated content' betrekkelijk zijn. Dat zal 2007 aantonen.

Privacybescherming en terrorismebestrijding zijn goed verenigbaar

3 feb 2007 Heeft u wel eens geprobeerd een weloverwogen standpunt in te nemen in de breed gevoerde privacydiscussie? Het is lastiger dan je denkt. Welke argumenten zijn er om persoonsgegevens uit te wisselen, en welke zijn er om persoonsgegevens geheim te houden?
 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Over Netkwesties

Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.