Corline  van Es

Corline van Es

Corline van Es werkt sinds 2006voor Kennisland. Zij richt zich als adviseur sociale innovatie en sociale media op kleine initiatieven met grote slagkracht. Ze coördineerde Digitale Pioniers, leidt de Digitale Pioniers Academie en een traject voor het Trimbos Instituut 'Doetank Mentale Veerkracht'.

Binnen deze projecten draait het telkens om het creëren van lerende omgevingen, het overdragen van kennis en samen doorgaan van een transitie. Ze maakt verder deel uit van Bridge-IT, een lerend netwerk dat zich richt op ICT en migratie, de Social Innovation Exchange en werd ze in 2009 geselecteerd voor Pioneers www.pioneers.nu, een netwerk van 40 New Yorkse en Amsterdamse sociale activistsen.

Corline studeerde Nieuwste Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af op Nederlandse vrouwelijke muzikanten begin 20e eeuw. Tijdens en na haar studie zorgde ze voor de promotie van artiesten bij platenlabel Walboomers. Naast haar liefde voor muziek is sociale betrokkenheid een vast element in haar leven. Zo was ze tijdens haar studententijd actief voor HappyChaos, is ze vrijwilliger voor digitaal trapveld Cybersoek, maakt ze onderdeel uit van WijZijnMedia en Netsquared Nederland.

Artikelen van Corline van Es

Geen artikelen gevonden

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1